Onoverdekt podium huren

Onoverdekte podium huren? Ideaal voor uw evenement in een hal

Onze onoverdekte podia worden voornamelijk binnen gebruikt. Het podium kan op verschillende hoogtes gebouwd worden,van 1 m. tot 2,20 m. in stappen van 20 cm. Voor buiten leveren wij onoverdekt podia als catwalks, vip-terassen, loadingdocks etc. Hierbij worden spindels gebruikt zodat de gehele vloer altijd waterpas kan staan, ongeacht de hoogteverschillen in de ondergrond.

 

Modulair

Het podium wordt opgebouwd uit vierkante blokken van 2,5m x 2,5m. U kunt zelf uw indeling bepalen aan de hand van deze afmetingen. Denk hierbij aan een cat-walk van 50m x 2,5m of een podium van 12,5m x 22,5 m. Indien we met vrachtwagen en heftruck in de hal kunnen rijden is het mogelijk om een podium van 200 m2 binnen 2 uur op te bouwen.

 

Veiligheid

Door het plaatsen van een reling langs de zij-en achterkant zorgen wij voor een optimale veiligheid. Voor een gemakkelijke op- en afgang leveren wij trappen in de juiste hoogte en met een standaard breedte van 62,5cm. Het is mogelijk om meerdere trappen naast elkaar te koppelen voor een bredere trap. Uiteraard wordt de trap voorzien van een leuning.

 

Afwerking

Om uw podium er zo netjes mogelijk uit te laten zien wordt het podium afgerokt met brandwerende zwarte stof.  Daarnaast is het mogelijk om de achtergrond te voorzien van zwart velours gordijnen.

 

Licht

QPO kan uw podium voorzien van verschillende lichteffecten.

Overdekt podium
Podium toebehoren
Innovatieve stoelen

Vraag nu uw offerte aan

En ontvang binnen twee uur een aanbieding

Offerte aanvragen

Liever direct contact?

Herman Engelbertinck

06-54221595
info@qpoverhuur.nl

Concept en realisatie: QPOverhuur.nl en S.J. den Hartog